Statikum cégcsoport - Statikus szakvélemény, tervezés
A gyors és pontos statikai tervezéshezBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

RÓLUNK ÍRTÁK
- 2014.04.09.

Nagyon értékelem, hogy a munka végeztével, a pénz kifizetése után is kíváncsiak az ügyfél véleményére! M.K.

RÓLUNK ÍRTÁK
- 2014.02.11.

"...nem csalódtam, profi, célratörő, problémamegoldó feltérképezés volt és külön köszönöm a kivítelező céges ajánlatot - Mavit (pont a mai napon voltak itt felmérni a munkát- szintén profi munka)."

T.Cs.


RÓLUNK ÍRTÁK
- 2014.01.25.

"Kedves Zoltán! Igazán köszönjük a gyors munkavégzést. Ha esetleg van hasonlóan korrekt ismerőse aki a munkát ki is tudná vitelezni, köszönettel elfogadnám az elérhetőségét. Ilyen gyors szakemberrel, aki tartja is a szavát az építőiparban még nem találkoztam!"

G.É.

"Kérem, hogy a kérdőíven túlmenően is fogadják Őszinte köszönetünket és elismerésünket.

Önök megtalálták az EMBERT akiért, akinek dolgoznak, és biztos vagyok benne, hogy ezzel a szemlélettel és munkamorállal további sikereket fognak elérni, amihez kitartást jó egészséget kívánunk."

N.GY.

"Nagyon meg voltam elégedve. Amikor úgy látszódott, hogy nem érnek rá, alternatív megoldást ajánlottak. Később megoldották a munka elvégzését szombaton is. Éreztem, hogy fontos Önöknek is, hogy elkészüljön számomra a szakvélemény."

CS.J.

"A kapott információk érthetőek voltak, a laikus számára is érthető megfogalmazásban hangzottak el, "hókuszpókusz" nélkül... (bár én 25 éve dolgozom építőipari vállalkozóként...) Biztosan Önöket fogom ajánlani másoknak is, ahogy a továbbiakban is szeretném igénybe venni az Önök szolgáltatásait."

D.GY.


A méretezési szabványok visszavonása
- 2011.01.10.

A Szabványügyi Közlöny 2010. decemberi száma a következőkben felsorolt szabványok 2010. december 31-től való visszavonását hirdeti:.....

Bővebben itt


Ponyvaszerkezet tönkremenetele
- 2010.12.12.Az amerikai Minneapolis városában beszakadt a Minnesota Vikings rögbicsapat 64 ezer férőhelyes stadionjának teteje vasárnap. A Metrodome nevű aréna felfújható tetejére több mint negyven centiméter vastag hóréteg rakódott szombaton, és a tető anyaga nem bírta a terhelést. - Forrás: Origo.hu


Ezt sem mi terveztük!
- 2010.11.02.Tacoma híd összeomlása
- 2010.12.06.A híd összeomlását az okozta, hogy a szerkezet ún. saját frekvenciája megegyezett a széllökések frekvenciájával, aminek hatására a szél egyre nagyobb mozgásokat gerjesztett a híd szerezetében, míg végül a híd összeomlott.


Rólunk írták
- 2010.04.19.

"Azt szeretem benned, hogy gyors vagy és rugalmas" Fodor Róbert Juro Kft.

Szakértői jogosultság
- 2009.11.06.

Örömmel értesítünk minden kedves látogatót, hogy 2009. októberében a Magyar Mérnöki Kamara a Tartószerkezeti szakértő cím használatát engedélyezte cégvezetőnknek.

Rólunk írták:
- 2008.05.30.

"Hihetetlenül rugalmas, korrekt és megbízható partner vagy, köszi!"

Tóth Meisels Balázs
B-Verzió Építésziroda


Statikus szakvélemények készítése
- 2010.11.26.

Statikai szakvéleményekre szakosodott oldalunkat megtekintheti az alábbi webcímen:
www.statikus-szakvelemeny.hu
Akár sürgős esetekben is vállaljuk, rugalmas időpont egyeztetéssel statikai szakvélemények készítését!


Google hirdetések
- 2011.03.01.

Statikus tervezés és statikus szakvélemény készítése az ország egész területén!

Gazdaságos és gyors statikai tervezés!

Mi figyelembe vesszük az építtető pénztárcáját, így Önnek már a tervezés fázisában milliókat spórolunk!


Egy családi házhoz általában nem is csinálnak statikus kiviteli tervet, hiszen minek oda a statikus mérnök. Igaz, hogy ebben az esetben, statikus terv hiányában annyival több anyag kerül a szerkezetbe, hogy abból többszörösen ki lehetne fizetni a statikai tervezést. Azután pedig utólag statikus szakvéleményt kell kérni, amiből rendszerint kiderül, hogy a hiba kijavítása sokszorosába kerül annak, mintha csináltattunk volna egy jól kivitelezhető statikus kiviteli tervet.

ÖNNEK MEGÉRI TERVEZTETNI?


A jó statikus terv arra való, hogy ezeket a költségeket megspórolja, és a kivitelezési nehézségeket előre megoldja, így ott helyben már nem fő az ember feje, hogy „most mit csináljon, erre nem számított”. Sokszor találkozunk tervezőként azzal a problémával, hogy valaki tervek nélkül akart megcsináltatni valamit, aztán amikor a dolog már végképp kátyúba jutott, akkor kérdezte meg a mérnököt, vagy csináltatott statikus szakvéleményt, hogy most milyen megoldást javasol. Utólag mindig drágább valamit kijavítani, mint már eleve jól megcsinálni.

 

 

Példa: 2009 tavaszán kihívtak egy épülő családi házhoz. A tető hirtelen megroggyant, miközben az ács rakta fel a cserepeket. Persze mindenki halálra rémült, és amikor kimentem, megmutatták, hogy az emeleti kb. 1,0 m magas térdfal hosszában alul végigrepedt. Kiderült, hogy nem építettek be térdfali pilléreket, ami megfogta volna a tető oldalirányú terpesztő nyomását. A megoldás: a statikus szakvéleményben kimutattuk, hogy az erő felvételére acél elemeket kell beépíteni, méterenként, mely helyettesíteni tudja a térdfali pilléreket (persze a cserepek lepakolása és aláducolás után). Továbbá kiderült, hogy az egyik belső főfal alatt nem építettek alapot, azt az aljzatra tették rá. A javítási költségek több mint  fél millió forintra rúgtak. Ennek kevesebb mint egyharmadából el lehetett volna előre készíttetni egy statikus kiviteli tervet az egész házra vonatkozóan, és mindenki nyugodtan aludt volna.

 

 

Mi mindig a legjobban bevált és legolcsóbb statikai megoldásokat javasoljuk megbízóinknak, hogy ténylegesen spórolni tudjanak, de ne a ház stabilitásának rovására. A lehető legkisebb költségű szerkezet beépítése, hogy több maradhasson a külsőnek, a formáknak és a díszítésnek!

 

Az is fontos számunkra, hogy Ön is értse amiről egy statikus beszél emiatt kérdéseire bármikor válaszolunk úgy, hogy az érthető legyen.

A tervezési határidőket pontosan tartjuk, hiszen számunkra az ÖN ideje is számít.


100% pénzvisszafizetési garancia!


Ha nincs megelégedve az általunk készített statikus tervekkel, vagy statikus szakvélemény elkészítésével és úgy érzi, hogy ésszerű keretek között nincs értelme a javításnak, jelezze nekünk, és visszaadjuk a statikus tervezésért számunkra kifizetett pénzt. Számunkra fontos a Megrendelőink elégedettsége, és a minőségben maximalisták vagyunk. Ezért vállalhatjuk azt, amit
a piacon senki más nem vállal - a pénzvisszafizetési garanciát.

 

Az alábbi városokban és környékükön nyújtunk rendszeres szolgáltatást és végzünk statikus tervezést:

Budapest, Tatabánya, Győr, Komárom, Sopron, Szombathely, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Kaposvár, Pécs, Kecskemét, Szeged, Szolnok, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Dunaújváros, Veszprém, Zalaegerszeg, Keszthely, Hódmezővásárhely, Salgótarján, Kazincbarcika

Építkezők figyelem!!!


Rendelje meg MOST házának statikus tervezését!


 


IGEN! Kérek árajánlatot a házam statikus tervezésére!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:ˆ2003-2014 www.statikum.shp.hu - Minden jog fenntartva!

Cylex Silver Díj